Tentfeest

Uw tentfeest wordt nog leuker met een energieke dj-act. Calvin alias de Headphone Players knalt de meest opzwepende, nieuwste en beste tracks door de speakers!

Headphone Players is een dj-act uit Heeten (Salland) met al heel wat ervaring in de muziek. De Headphone Players draaien niet alleen plaatjes, maar maken ook zelf elektronische muziek die zij graag brengen op festivals en tentfeesten.

Als dj voelen zij zich overal thuis: u kunt ze aan het werk zien tijdens evenementen en festiviteiten, in feesttenten en feestzalen, maar net zo goed in discotheken en op festivals.

Moombahton, reggaeton en house zijn de basis, maar uiteraard kan de foute plaat ook niet ontbreken! Natuurlijk draaien de Headphone Players op uw tentfeest de muziek die u kiest: voor jong en oud, van de jaren 60 tot nu, van de greatest hits tot de leukste foute platen. Wij zijn pas tevreden als het feest ontploft en iedereen een onvergetelijke avond beleeft!

Met de Headphone Players aan de dj-tafel gaat de hele tent uit zijn dak. Wilt u de Headphone Players op uw tentfeest? Neem dan snel contact met ons op!

Wilt u weten waar de Headphone Players komende tijd draaien, neem dan een kijkje in onze agenda!